Контактирајте не веднаш

Проектот Правна Аптека е активен и чувствувајте се слободно да не контактирате во било кое време. Тимот на Македонското здружение на млади правници го очекува Вашиот телефонски повик или e-mail за да ви помогне.

Контакт телефон:
+389 2 3220870

E-mail:
contact@myla.org.mk

Адреса:
Македонско здружение на млади правници
Aдреса: ул. Донбас бр. 14/6
1000 Скопје